Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Студенти Летни стажове 2018 ScaleFocus    English
Факултет по математика и информатика - ScaleFocus

Последна промяна: 30.05.2018г.

Всички места за Летен стаж 2018 са заети! 

Скейл Фокус е българска ИТ компания с над 6 години опит в областта на софтуерните решения. Нашият екип от над 400 специалисти предоставя технологични консултации и разработва иновативни ИТ решения, като постоянно разширява експертизата си в сферата на технологиите.

Във връзка с разрастването на офиса ни в град Пловдив, стартираме стажантска програма, като бихме желали да менторстваме стажанти във всеки от екипите ни в Пловдив, а именно Java, FE ( JavaScript), .Net спрямо желанието за развитие на стажанта, като миграция между технологиите е възможна и на по-късен етап.

Планираме стажът да започне в началото/средата на месец юни.

Продължителността му ще е 6 месеца, като след успешно преминаване на стажа имаме желание възможно най-много от стажантите ни да продължат работа в екипа ни, както и досега успешно процедираме. 

Стажът ще бъде на пълен работен ден, като нашето работно време е гъвкаво.

Доброто ниво на владеене на английски език също е много важно, тъй като в работата си ние ежедневно комуникираме с партньорите ни от над 21 държави в света.

При интерес ще се радвам да ми изпратите свое актуално CV на английски език, за да се чуем и да Ви споделя детайли за стажантската ни програма.

При одобрение и започване на стажа при нас ще се погрижим за заверяване на оценка за предметите Практика по специалността за 3-ти курс и Преддипломен стаж за 4ти курс.

 

Контакти за връзка:

phone +359 2 424 6484; mobile +359 883 33 69 22; fax +359 2 424 6485

E-mail: galina.nankova@scalefocus.com

Scale Focus AD

We do IT to make you smile!

www.scalefocus.com

Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ